vare varer  tilføjet til kurven

Luk

Varenummer:

Pris: kr. pr. stk.

Gå til betaling

Husk eventuelt også

Studs

Viser ud af produkter
Nulstil
Nulstil
Der var ingen produkter der opfyldte dine valgte kriterier
Der er ingen varer i kategorien
En studs spiller en vigtig rolle i at sikre at dine tagrender fungerer optimalt. En studs er en type beslag eller støtteelement, der bruges til at fastgøre eller understøtte tagrenden. En studs er ofte overset og usynlig, men deres funktion gør dem ikke mindre vigtige af den grund. Studs til tagrender kan spille en afgørende rolle, og de fungerer ved at støtte og fastholde tagrenden så den forbliver i den korrekte position.

Typer af studs

Der findes et utal af tagrender i forskellige størrelser og dimensioner, og det er derfor vigtigt at vælge den rette studs, der passer til tagrenden. Der findes mange forskellige størrelser, og valget af din studs afhænger af din tagrendes størrelse. Hos Blik Partner kan du både få din studs i en 1/2 model eller i en 1/4 model. Vi har et bredt udvalg af studser i zink, og du kan både få dem i zink quartz, zink anthra og i zink blank, alt efter hvilket udtryk, du ønsker de skal give. Du kan også vælge din studs i aluminium

Studs i zink og aluminium

Zink er et taknemmeligt materiale, da det kan modstå ekstreme vejrforhold og forureninger. Derudover kræver Zink næsten ingen vedligeholdelse, hvilket gør det til en holdbar løsning, der ikke kræver reparationer eller udskiftning særlig ofte. Materialet bliver derfor ofte brugt i byggeprojekter. 

Aluminium er et andet populært valg af materiale når det kommer til værktøjer og produkter til byggeriet. Aluminium er fleksibelt og kan formes og bearbejdes nemt, hvilket gør det ideelt at forme og danne byggematerialer. Derudover er aluminium enormt let, hvilket reducerer belastningen på konstruktionerne.

Du kan derfor trygt vælge en af Blik Partners studser i zink eller aluminium.

Uanset hvilken studs du vælger, spiller din studs en vigtig rolle i din tagrendes ydeevne og levetid. En korrekt monteret studs er med til at sikre, at dine tagrender fungerer problemfrit og beskytter din bygning mod vand- og fugtskader. Hos BlikPartner.dk står vores eksperter klar til at hjælpe dig og vejlede dig, hvis du har yderligere spørgsmål. Tag godt vare på dine tagrender med de rette studser fra BlikPartner.dk.

Andre nødvendige produkter til vandafledning

Hos BlikPartner.dk har vi et stort udvalg af andre nødvendige produkter, som sikrer en korrekt vandafledning fra din bygning. Det er utrolig vigtigt at man sørger for, at regnvand bliver afledt korrekt, ved at købe og montere de nødvendige produkter. Vi tilbyder alt der kan være brug for til din vandafledning, herunder tagrender, knærør, konsoljern, rendejern, nedløbsrør og meget mere. Se hele vores udvalg under vandafledning her.

Luk
Log Ind

Glemt password?
Nulstil Password

Log ind