vare varer  tilføjet til kurven

Luk

Varenummer:

Pris: kr. pr. stk.

Gå til betaling

Husk eventuelt også

Rendejern

Viser ud af produkter
Nulstil
Nulstil
Der var ingen produkter der opfyldte dine valgte kriterier
Der er ingen varer i kategorien
Fastgør dine tagrender med rendejern. Rendejern fastgøres på fodpladen i stedet for sternbrættet.
Konsol- og rendejern har præcis samme funktion, nemlig at fastholde tagrenden. De har dog forskellige udtryk, hvor tagrender i rendejern som oftest vil have afstand til mur, sternbræt eller beklædning, og dermed give mere ventilation bag tagrende.

Rendejernets funktioner

Rendejernet er en uundværlig del til gør-det-selv-projekter og er en nødvendighed i enhver værktøjskasse. Et rendejern er et beslag, som er essentielt for at kunne fastholde dine tagrender. Rendejernet er derfor tagrendens trofaste makker, da et fastholdt tagrende gør at fugtskader undgås. Rendejernet bukkes og formes, så det passer til tagrendens dimensioner. Et rendejern monteres under tagets beklædning, og de benyttes derfor ofte i forbindelse med et skift af taget eller et nybygget hus. 

Typer af rendejern

Hos Blik Partner har vi et bredt udvalg af rendejern, og de findes i flere forskellige størrelser. Hos os kan du få rendejern i 1/2 runde former og i 1/4 runde former. Du skal vælge form alt efter hvilken tagrende du har, så de matcher hinanden i dimensionerne. Vores rendejern kommer i materialet jern med både blanke og sorte nuancer, så du frit kan vælge, hvilket udtryk de skal tilføje.

Jern som materiale

Jern er et pålideligt og taknemmeligt materiale, hvorfor vores rendejern også tilbydes i jern. Jern har i årevis været anvendt inden for byggeri på grund af dets egenskaber og lange holdbarhed. En af de primære fordele ved jern som materiale er dets styrke og lange holdbarhed. Jern kan modstå kraftige vejrpåvirkninger som betyder, at vores rendejern kan opretholde deres funktion og ydeevne i mange år fremover. Jern er derfor et ideelt materialevalg til rendejernet.

Forskellen mellem rendejern og konsoljern

Der er forskel på, om du vælger et rendejern eller et konsoljern. Et rendejern monteres under tagets beklædning, hvorimod et konsoljern sættes fast i sternbrædderne. Dette gør konsoljernet nemt at montere og pille ned igen. En yderligere forskel er, at konsoljernet er mere markeret og kantede i udtrykket. Dog er funktionen af et rendejern og et konsoljern den samme, da de begge har til formål at fastholde tagrenden og opretholde den i korrekt position. Er du i tvivl om hvorvidt du skal bruge et rendejern eller konsoljern, så står vi klar til at vejlede dig.

Uanset om du har brug for et rendejern eller konsol, kan du finde et bredt udvalg af begge profiler hos BlikPartner.dk. Vores produkter er af høj kvalitet og designet til at sikre, at dine tagrender fungerer effektivt. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at vælge de rigtige løsninger til dit bygningsprojekt. Har du spørgsmål til vores rendejern eller søger en ny løsning til disse, så tag kontakt til os, så vi sammen kan finde en løsning.

Luk
Log Ind

Glemt password?
Nulstil Password

Log ind