vare varer  tilføjet til kurven

Luk

Varenummer:

Pris: kr. pr. stk.

Gå til betaling

Husk eventuelt også

Tilbehør

Mangler du dele til din montage? For at gøre sit byggeprojekt til en succes kræver det, at man har det nødvendige tilbehør, da det er de små detaljer, der er med til at gøre en forskel. Hos BlikPartner.dk tilbyder vi den nødvendige tilbehør til din montage. Her kan du finde alt, der kan være brugbart, når du skal montere dit vandafledningssystem og diverse profiler. Er der dele, du ikke kan finde på vores hjemmeside, så tag endelig kontakt til os, så vi kan finde en løsning.

BlikPartner.dk har tilbehør til ethvert byggeprojekt

Uanset om du er professionel inden for byggebranchen eller blot en ivrig gør-det-selv-entusiast, har vi det, du behøver for at komme i mål med dine projekter. I vores tilbehørs-kategori finder du et udvalg af fugemasse, skruer, popnitter og søm, som alle kan være en afgørende del i dit byggeprojekt. Uanset om du arbejder på et større byggeprojekt eller et mindre, kan du regne med BlikPartner.dk til at levere de nødvendige materialer for at gøre dit projekt til en succes. Mangler du andet end tilbehør til dit byggeprojekt, så kan du se vores andre kategorier under profiler.

Fugemasse

En fugemasse er altid en vigtig komponent i enhver byggeproces. Fugemassen bruges til at forsegle og beskytte samlinger mod vand, luft og støv. Uanset om du skal tætne en dør eller et vindue, reparerer revner i væggen eller fuge ved dine paneler og karme, så er fugemassen altafgørende for at nå helt i mål. Vores fugemasse er nem at arbejde med og sikrer en holdbar og effektiv forsegling til dine projekter i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Skruer, popnitter og søm som tilbehør til montagen

Når det kommer til at fastgøre materialer i din monteringsproces, er skruer, popnitter og søm er uundværlige. De små dele spiller en stor rolle, da de er med til at fastgøre materialerne og sikre holdbare samlinger. Hos BlikPartner.dk finder du et udvalg af forskellige skruer, popnitter og søm i forskellige størrelser og typer. Dette giver dig mulighed for at finde præcis det, du har brug for til din montering. 

BlikPartner.dk som din professionelle rådgiver

Hos BlikPartner.dk forstår vi vigtigheden af pålidelige materialer, når det kommer til bygge- og renoveringsprojekter. Vi har stor erfaring på området og dermed også et stort kendskab til vores materialer og produktudvalg. BlikPartner.dk er mere end bare din leverandør af byggetilbehør. Vi er også din professionelle rådgiver, der er dedikeret til at hjælpe dig med at gennemføre dine projekter. Hvis der er dele eller tilbehør, du står og mangler, men ikke kan finde på vores hjemmeside, så tøv ikke med at tage kontakt til os på mail info@blikpartner.dk. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og rådgivning. 

Luk
Log Ind

Glemt password?
Nulstil Password

Log ind