vare varer  tilføjet til kurven

Luk

Varenummer:

Pris: kr. pr. stk.

Gå til betaling

Husk eventuelt også

Tagrende

Viser ud af produkter
Nulstil
Nulstil
Der var ingen produkter der opfyldte dine valgte kriterier
Der er ingen varer i kategorien
Hos os kan du købe forskellige typer tagrender.
Vores populære arkitekttagrender: ¼ runde i 333 og 400
samt ½ runde 11", 12" og 14".

Vælg det design, der passer til dit projekt.
Vær opmærksom på tilsnit, størrelse og farve, når du bestiller tilhørende produkter. Vores arkitekttagrende er special fremstillet, og de kan ikke kombineres med andre typer tagrender.

Tagrendens funktioner

En tagrende er en vigtig del af alle bygningers tagkonstruktioner. En tagrendes funktion er afgørende for at beskytte bygningen mod vandskader og for at lede regnvandet korrekt væk fra husets fundament. Med de rigtige tagrender forhindrer du derfor skader som fugtproblemer, vandskader og skimmelsvamp, som alt sammen kan opstå som følge af manglende vandafledning.

Typer af tagrender

Der findes mange forskellige typer af tagrender som varierer i størrelse, materialer, form og udseende. Hos Blik Partner har vi et varieret udvalg af tagrender. Du kan få tagrender i 1/2 runde modeller og i 1/4 runde modeller alt efter hvad der er brug. En 1/2 rund tagrende er mere rund, og har en større kapacitet til at håndtere regnvandet. Hvorimod 1/4 modellen er en kvart cirkulær model, som er egnet til steder med moderat nedbør.

Vi udbyder 2 forskellige længder af tagrender som er henholdsvis 3000 mm og 5000 mm. Dog tilbyder vi også specielt skræddersyede produkter til vores kunder, som du kan læse mere om her.

Vores tagrender kommer både i materialet zink og alu, som begge to findes i forskellige farvenuancer, så du kan tilpasse dem som du lyster og så de klæder facaden på dit hus.

Luk
Log Ind

Glemt password?
Nulstil Password

Log ind