vare varer  tilføjet til kurven

Luk

Varenummer:

Pris: kr. pr. stk.

Gå til betaling

Husk eventuelt også

Profiler

Profiler til dine projekter
Hos BlikPartner.dk er vi din pålidelige partner som leverer profiler til dine byggeprojekter. Vi har et bredt udvalg af profiler, som kan imødekomme ethvert behov inden for byggerier.
På vores værksted i Grindsted kan vi klippe og bukke zink, alu, kobber og stål i pladetykkelse op til 2mm til den løsning, i de vinkler og mål, der passer til dit byggeprojekt. Vi har topmoderne maskiner samt tekniskkyndige og dygtige medarbejdere, hvilket giver os mulighed for at lave præcisionsløsninger og veludformet produkter.
Hos BlikPartner.dk her vi nøje udvalgt vores profiler med fokus på den gode kvaliteten og den lange holdbarhed. Vores profiler opfylder derfor kravene til pålidelige og effektive løsninger til alle former for byggerier. Se vores udvalg herunder.

Kan du ikke finde den profil, du skal bruge til dit projekt? Så kontakt os ved at sende os en e-mail med din forespørgsel, og så finder vi sammen en løsning.

Monteringsklare profiler

Med monteringsklare profiler fra BlikPartner.dk kan du færdiggøre dit kommende byggeprojekt med kvalitetsprodukter. Uanset hvilke projekt du er i gang med, står vi klar til at levere de profiler som er nødvendige til udførelsen. Se vores brede udvalg af forskellige typer profiler, som fx stern, blindfalse, skotrender, vinkel profiler og mange flere.

Profiler i høj kvalitet

Vi har mange års erfaring inden for blikkenslagerbranchen og ved, hvad der kræves for at levere produkter af høj kvalitet. Vores profiler er derfor af højeste kvalitet, og vi udvælger dem med henblik på, at de skal kunne holde i mange år. Derfor er du med vores profiler sikker på, at investere i gode og langtidsholdbare materialer til dit byggeprojekt.

Skræddersyede profiler

Det kan være svært at finde de præcise og korrekte profiler til et bestemt byggeprojekt. Hos BlikPartner.dk, ved vi, at ethvert byggeprojekt er unikt, og derfor tilbyder vi også skræddersyede profiler for at imødekomme dine specifikke behov. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning.

Profiler i flere typer af materialer

Hos os kan du få dine profiler i flere forskellige typer af materialer. Vores profiler kommer både i materialerne alu, zink, kobber og stål. De er alle sammen i høj kvalitet, og du er derfor sikret en profil der kan holde i mange år. Vores alsidighed i materialerne giver dig derfor mulighed for at vælge det, du har behov for til dit byggeprojekt. Derudover kan du også få vores profiler i forskellige farver. Du kan vælge dem i alt fra skinnende sølv, til grålige nuancer og til de kulsorte profiler. På denne måde kan du vælge det, du synes giver det flotteste udseende til byggeriet.

BlikPartner.dk er din professionelle leverandør

Uanset om du arbejder på et boligbyggeri, et kommercielt projekt, eller renoverer en eksisterende bygning, så er BlikPartner.dk din pålidelige og professionelle leverandør til profiler. Vi er dedikerede til at gøre dit byggeprojekt så nemt som muligt med vores kvalitetsprofiler. Har du yderligere spørgsmål om vores profiler eller andre produkter, så står vi klar til at besvare og rådgive dig.

Luk
Log Ind

Glemt password?
Nulstil Password

Log ind