vare varer  tilføjet til kurven

Luk

Varenummer:

Pris: kr. pr. stk.

Gå til betaling

Husk eventuelt også

Råvarer

Råvarer

Vi laver produkter i materialerne; Zink, alu og kobber. Hvor zink naturligvis er vores mest solgte materiale.

Vi bestiller zink fra VMZINC, som vi bruger til alle vores profiler. Zink er langtidsholdbar (op til 100 år), og har en høj grad af genanvendelighed efter endt levetid. Derfor er zink et attraktivt byggemateriale.

Zink vælges ofte til bygnings formål pga. dens selvbeskyttende egenskaber og derved lange levetid. Levetiden afhænger dog af det miljø, hvori det er opsat. Levetiden reduceres i industriområder, høj niveau af forurening og kystmiljøer.

Zink er næsten 100% genanvendeligt. Den kan anvendes et uendelig antal gange, uden at det ødelægges. I Europa bliver 95% af gammel valset zink indsamlet og genanvendt.

Emballage

Emballage

Bæredygtighed er et emne, som flere og flere er blevet mere bevidste om.

Da vi skulle vælge emballage til emballering af produkter og opbevaring til fx forsendelse og afhentning af produkter til ordrer, havde vi genanvendelse, sortering og grøn omstilling med i vores overvejelser.

Vi vil selvfølgelig gerne have nogle løsninger, som er nemme at anvende for os selv, men også for vores kunder. Derfor er en genanvendelig løsning vores valg. Pap som sikrer vores produkters holdbarhed og beskaffenhed, både under opbevaring og transport. Derudover vil vi gerne bruge emballage, som belaster miljøet mindst muligt. Vi bruger mindst muligt emballage, og emballage der kan genanvendes samt nem affaldssorteres.

 

Rest affald

Rest affald

Vi har gjort det nemt dig, når du skal affaldssortere. Du kan nemlig komme både pap og tape i en. Vores valg af emballage: Papkasser er lavet af genbrugspap, og de lukkes med papirtape som skal i samme affaldscontainer. For at beskytte produkterne bruger vi papirfyld.

Vi strapper vores papkasser med PP (polypropylen) strap bånd. 

Luk
Log Ind

Glemt password?
Nulstil Password

Log ind