vare varer  tilføjet til kurven

Luk

Varenummer:

Pris: kr. pr. stk.

Gå til betaling

Husk eventuelt også

SALGS-OG LEVERINGSBETINGELSER

– kun salg til erhvervsdrivende

 

GENERELLE OPLYSNINGER

BlikPartner.dk
Heimdalsvej 30
7200 Grindsted
Cvr-nr. 27708153

Mail: info@blikpartner.dk

1 ANVENDELSESOMRÅDE

Nuværende salgs- og leveringsbetingelser gælder mellem sælger, og en given erhvervsdrivende køber i forhold til alle tilbud, ordrer og leverancer, medmindre andet er skriftligt aftalt.

Sælger er til enhver tid berettiget til at ændre nuværende salgs- og leveringsbetingelser.

2 TILBUD, ORDRE & ACCEPT

Købers ordre og bestilling af enhver art er kun bindende for sælger, når køberen har modtaget skriftlig ordrebekræftelse. Alle priser på BlikPartner.dk er i DKK eksklusiv moms og leveringsgebyr.

3 LEVERING & HÅNDTERING

Sælger leverer til hele Danmark, dog undtaget ikke brofaste øer. Levering sker via Danske Fragtmænd, GLS eller PostNord. Levering til kantsten uden kvittering for modtagelse af forsendelsen. I nogle tilfælde vil fragtfirmaet leverer forsendelsen ved nærmeste pakkepost, hvis der ikke er nogle hjemme til at modtage ordren. Afsendelse sker normalt 2-4 arbejdsdage efter bekræftelse af ordre, såfremt der er registreret betaling, medmindre andet er aftalt.

Se mere under afsnittet - 4 Betalingsmetoder:
Vi forbeholder os retten til at afvente forsendelse til betaling er registreret.

Levering sker jf. incoterms 2020 EXW eller DDP.

EXW (Ex Works)

Risiko: Risikoovergangen sker, når sælger stiller varen til købers disposition på et aftalt sted (fx lager).
Forsikring: Køber tegner forsikring.
Omkostninger: Køber betaler fragt. Alle transportmidler.

DDP (Delivered at Place, Unloaded)

Risiko: Risikoovergangen sker, når varen er til købers disposition på et aftalt bestemmelsessted klar til aflæsning.
Forsikring: Der er intet krav til forsikring, men sælger bør (for sin egen sikkerhed) tegne en ’all-risk’ forsikring, der gælder indtil bestemmelsesstedet.
Omkostninger: Køber betaler fragt.
Alle transportmidler.

Leveringsgebyr opkræves i forhold til størrelse og vægt, og kan derfor variere for hver ordre. Estimeret leveringsomkostninger oplyses ved bestilling,  Sælger forbeholder sig ret til enten at sende ordren opdelt eller samlet. Der kan forekomme længere leveringstid ved større mængder og/eller special varer.

Såfremt forsendelsen kræver emballage i form af europalle, eller andre former for træpaller/træemballage, pålægges der et emballagegebyr.

4 BETALINGSMETODER

Kortbetaling

BlikPartner.dk modtager kortbetaling med Dankort, Visa Dankort og Mastercard (Vi benytter QuickPay). Ved køb reserveres den aktuelle ordrebeholdnings beløb, og betaling vil først blive trukket fra din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Fakturabetaling

Sidste rettidige betalingsdag fremgår af faktura. Erlægges betaling ikke rettidigt, beregnes en rente pr. påbegyndt måned regnet fra den på fakturaen angivne forfaldsdag. Rentesatsen fremgår af fakturaen. Der pålægges desuden et rykkergebyr for hver afsendt rykker.

Ved fakturabetaling, vil varer først blive færdigordret ved modtaget betaling. Overføres der fra anden bank, kan betalingen først ses dagen efter. Benyt derfor straks overførsel, da den kan ses med det samme, hvis forsendelsen ønskes sendt hurtigst muligt. 

Vi afsender ingen materialer fra vores produktion/lager uden registrering af betaling.

5 FORSINKELSE

Hvis forsinkelse med levering opstår som følge af udefrakommende og uventede begivenheder – Force majeure, forlænges leveringstiden med en periode svarende til den periode, som forsinkelsen har varet.

Sælgers evt. erstatningsansvar for tab, som køber måtte lide som følge af forsinkelse, der skal henregnes til sælgers forhold, er maksimeret til den værdi, som det forsinkede produkt udgør.

6 MANGLER & REKLAMATION

Køber er straks ved levering forpligtet til at foretage undersøgelse af leverancen med henblik på konstatering af mangler eller synlige fejl.

Reklamation vedrørende fejl og mangler skal skriftligt fremsættes over for sælger straks efter de kunne være konstateret af køber.

Der skal som dokumentation tages fyldestgørende billeder af vare:

 1) Hvis der er synlig transportskade på emballagen, som har påvirket varens stand ved levering.

 2) Hvis der er synlig kvalitetsmangel eller skade på varen.

Disse skal sendes til sælger umiddelbart efter modtagelsen af leverancen. Undlades dette, mister køber retten til reklamation. Sælger hæfter ikke for driftstab, avancetab eller andet indirekte tab.

7 PRODUKTANSVAR

Sælger er ikke ansvarlig for skader forvoldt på fast ejendom eller løsøre, som indtræder mens varerne er i købers besiddelse.

8 RETURNERING

Der er ingen fortrydelsesret på specialfremstillede varer.

Standardvarer kan, efter forudgående skriftlig aftale, returneres under følgende forudsætninger:

  • Varen er i komplet og salgbar stand
  • Varen er i ubrudt, ubeskadiget og original emballage
  • Kopi af ordrebekræftelse eller faktura er vedlagt
  • Køber arrangerer og afholder samtlige omkostninger ved returnering

9 ANSVARSBEGRÆNSNING

Sælgers erstatningsansvar er begrænset til direkte tab, og er, uanset årsag og uanset kravets art, begrænset til det beløb, der er faktureret for den leverance, der forårsagede tabet.

10 INFORMATION & KLAGER

Al handel på denne hjemmeside foregår på dansk. Ved spørgsmål kontakt BlikPartner.dk via info@blikpartner.dk.
Der tages forbehold for eventuelle trykfejl.

 

Download en PDF version af Salgs- og leveringsbetingelser for Blikpartner.dk

Vedligeholdelse og opbevaring

Hvis du bestiller produkter fra os, som ikke skal monteres med det samme, så er det vigtigt, at du sørger for korrekt opbevaring. Se mere på side Værd at vide under afsnittet Information af vedligeholdelse og opbevaring af zink.

Værd at vide...
Luk
Log Ind

Glemt password?
Nulstil Password

Log ind