vare varer  tilføjet til kurven

Luk

Varenummer:

Pris: kr. pr. stk.

Gå til betaling

Husk eventuelt også

Gering

Viser ud af produkter
Nulstil
Nulstil
Der var ingen produkter der opfyldte dine valgte kriterier
Der er ingen varer i kategorien
Hos BlikPartner.dk kan du dykke ned i vores brede sortiment af geringer. En gering er to skråt afskårne tagrender, der sammenkobles i en vinkel på 90 grader, for at samle tagrenderne i tagets hjørner på bygningen. En gering er altafgørende for, at du kan skabe et korrekt vandafledningssystem, der sørger for at samle og aflede regnvandet fra taget og husets konstruktion. Hos BlikPartner.dk finder du både geringer som er 1/2 runde og 1/4 runde, som vælges ud fra hvilken tagrende du har.

Geringens betydning for vandafledningen

Geringer udgør samlingen mellem to tagrender i et bygnings hjørne. Deres skråt afskårne udformning gør det muligt at danne en præcis tilpasning, som sikrer, at regnvand og smeltevand ledes effektivt væk fra bygningens fundament. En gering er derfor en afgørende profil, som forhindrer vandsamlinger og potentielle skader på bygningens struktur og facade.

Gering i forskellige materialer

Hos BlikPartner.dk har vi et bredt udvalg af gerninger, som kommer i de to primære materialer: aluminium og zink. Begge materialer tilbyder en lang holdbarhed, da de er modstandsdygtige over for korrosion og vejrforhold. Derudover kræver de begge en minimal vedligeholdelse. 

Geringer i aluminium er kendt for deres lethed, hvilket betyder, at de er lette og hurtige at installere, samtidig med at de har en minimal belastning på konstruktionen. Gering i aluminium findes i farverne sort grå eller i dyb sort.

Geringer i zink er utrolig modstandsdygtige over for ekstreme vejrforhold og forureninger. Hos os finder du geringer i zink i farverne blank, quartz og anthra.

Geringen skal passe til tagrenden

Når du skal vælge en gering, er det afgørende at vælge en, der passer til tagrendens form. Tagrender findes både som 1/2 runde og 1/4 runde, og det er derfor vigtigt, at du tjekker op på formen, inden du køber din gering. Hos BlikPartner.dk tilbyder vi geringer, der passer til både 1/2 rund og 1/4 rund tagrender. Det korrekte match sikrer en problemfri sammenkobling og en effektiv afledning af vand uden lækager eller problemer med vandstrømmen.

Blikpartner.dk som din leverandør af profiler

Blikpartner.dk er din pålidelige partner, når det kommer til kvalitetsprodukter og levering af disse. Vi har et bredt udvalg af geringer, som alle er i høj kvalitet. Hvis du står og mangler andre dele til dit vandafledningssystem, kan du med fordel tage et kig på vores andre profiler. Hos BlikPartner.dk tilbyder vi vores ekspertise og rådgivning for at sikre det bedste valg til dit byggeprojekt. Vi er dedikeret til at yde en god kundeservice til vores kunder, og hjælpe med at finde de rigtige løsninger, der passer til netop deres behov. Har du spørgsmål vedrørende geringer eller nogle af vores andre profiler, så tag endelig kontakt til os, så vi kan rådgive dig.

Luk
Log Ind

Glemt password?
Nulstil Password

Log ind