vare varer  tilføjet til kurven

Luk

Varenummer:

Pris: kr. pr. stk.

Gå til betaling

Husk eventuelt også

Stern

Viser ud af produkter
Nulstil
Nulstil
Der var ingen produkter der opfyldte dine valgte kriterier
Der er ingen varer i kategorien
Hos BlikPartner.dk sælger vi udelukkende kvalitetsprodukter, som er nøje udvalgt til vores kunder. Dette er ingen undtagelse i vores udvalg af sternplader, som du kan se herunder. Hos os finder du et bredt udvalg af sternplader til dit byggeprojekt. Kan du ikke finde præcis det du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning.

Sternpladens funktion

En sternplade er vigtig for enhver bygningens konstruktion. Sternpladen bliver anvendt til at beklæde stern og vindskedebrædder. Sternpladens formål er derfor at beskytte og sikre vedligeholdelsesfrie stern og vindskeder. Hos BlikPartner.dk sælger vi udelukkende kvalitetsprodukter, som er nøje udvalgt til vores kunder. Dette er ingen undtagelse i vores udvalg af sternplader, som du kan se her på siden. Hos os finder du et bredt udvalg af sternplader til dit byggeprojekt. Kan du ikke finde præcis det du leder efter, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning. Udover sternplader er der flere profiler og produkter som er nødvendige for dit byggeprojekt. Du kan derfor med fordel se vores andre profiler og vores produkter til vandafledning.

Montering af stern

Det er vigtigt at huske på, at sternpladerne skal monteres med et overlæg på mindst 50 millimeter. Det betyder at en 600 mm længde giver en max. dækningsbredde på 550 mm.

Stort udvalg af stern hos BlikPartner.dk

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af stern, som sikrer, at du som kunde hos os kan finde lige netop den sternplade, du står og mangler til dit byggeprojekt. Du kan både få sternplader i materialet aluminium og i zink, som begge er to stærke og holdbare materialer, hvilket sikrer, at din sternplade holder i mange år fremover. Du kan i udvalget finde en sternplade med længden 570 mm og 600 mm. Det er vigtigt at du tjekker op på de præcise mål, som din sternplade skal have, inden at du køber den. På vores produktsider af sternpladerne kan du indtaste dine sidemål og din blindfals længde. 

Stern i zink og aluminium

Hos BlikPartner.dk er vi dedikerede til at levere produkter i de bedste materialer. På denne måde er du med en handel hos os sikker på, at dine produkter holder i mange år fremover. 

Zink er et materiale, som har mange fordele med sig. Det er et metal, som gang på gang har bevist at være ideelt til bygninger. Zink er utrolig let, hvilket gør det let at arbejde med og montere. Derudover har materialet en ekstrem god holdbarhed, da det kan modstå alle slags vejrforhold. Zink kan bøjes og formes efter specifikke behov til unikke byggemål. Afslutningsvis er zink et miljøvenligt materiale, da det kan genanvendes til nye produkter.

Materialet aluminium, som vores sternplader også fås i, er endnu et materialevalg, der har mange fordele. Aluminium er et letvægtsmateriale, hvilket gør det nemt at bearbejde og arbejde med for bygherre. Materialet kan modstå korrosiondannelse og ruster ikke, hvilket giver det en langvarig holdbarhed. Aluminium er også upåvirkelig over det meste slags vejr, hvilket gør det til et ideelt materiale på huse og bygningers ydersider. Dertil er det et bæredygtigt valg, da aluminium kan genanvendes mange gange, uden at det mister sin kvalitet.

BlikPartner.dk som din professionelle leverandør

Hvis du har yderligere spørgsmål, eller har du brug for hjælp til sternplader eller noget helt andet til dit byggeprojekt, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail: info@blikpartner.dk eller på telefon: 75 32 37 07. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig.

Luk
Log Ind

Glemt password?
Nulstil Password

Log ind