vare varer  tilføjet til kurven

Luk

Varenummer:

Pris: kr. pr. stk.

Gå til betaling

Husk eventuelt også

Blindfals

Viser ud af produkter
Nulstil
Nulstil
Der var ingen produkter der opfyldte dine valgte kriterier
Der er ingen varer i kategorien

Blindfals

Hos BlikPartner.dk finder du blindfalse, der passer til ethvert byggeprojekt. I vores sortiment finder du blindfalse i flere størrelser og i forskelligt materialevalg. Hvis du ikke finder lige det du søger efter i vores produktudvalg, så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde en løsning til dine ønsker og behov for størrelser, vinkler og mål.

Blindfalse som beklædningsløsning 

En blindfals er en beklædningsløsning, som monteres på alle typer af facadeoverflader. Blindfalse er med til at give facaden et elegant og mere eksklusivt udseende. Blindfalsen har udover et æstetisk formål også et funktionelt formål, da den går ind og beskytter bygningens facade. Det er vigtigt at en blindfals monteres korrekt, da der ellers kan opstå større mængder vandsamlinger i blindfalsen. Skulle dette ske, er der en risiko for, at blindfalsen åbnes, hvilket kan medføre beskadigelser på selve tagkonstruktionen. Hvis du har spørgsmål til selve monteringen, så kontakt os endelig - vores team af eksperter står klar til at hjælpe dig!

Et bredt udvalg af blindfalse hos BlikPartner.dk

Hos BlikPartner.dk har vi et stort udvalg af blindfalse, som findes i forskellige størrelser og materialer. Du finder blindfalse i type 20, type 25 og type 30. Dette angiver længden i mm på selve blindfalsens bukning. Blindfalsene i vores sortiment kommer i forskellige farver, som betyder, at du som kunde hos os, kan være med til at sætte dit eget præg på bygningens udseende. Du kan både få en blindfals i dyb sort, sort grå, VM Anthra, VM Quartz, VM Blank, Schwarz Pearl og Antrasit grå

Blindfals i zink

Zink er et naturligt forekommende materiale, der tilfører bygningen en unik karakter. Zink er et taknemmeligt materiale, der ikke kræver meget vedligeholdelse, og er dertil også kendt for sin modstandsdygtighed over for korrosion og alle slags vejrforhold. Derudover er zink et materiale, der er let at arbejde med. En blindfals i zink er derfor et ideelt valg til din bygning.

Blindfals i aluminium

Blindfalse i materialet aluminium er et andet populært valg, da det kommer med en række fordele. Aluminium er et utroligt let materiale og har et minimalistisk udseende. Aluminium kræver heller ikke den store vedligeholdelse, og er også et stærkt materiale, der kan modstå ekstreme vejrforhold. Dette gør blindfalse i aluminium til både en praktisk og holdbar løsning, der kan bidrage med et flot udseende til din bygning.

Hos BlikPartner.dk er vi eksperter inden for bygningsprofiler, og vi har derfor et stort produktsortiment, som omfatter alle de nødvendige profiler. Vi har også et stort produktudvalg inden for vandafledning, som du kan se her. Står du og skal bruge et helt specielt mål, så tilbyder vi hos BlikPartner.dk også skræddersyede løsninger, så vi kan imødekomme alle vores kunders behov.

Luk
Log Ind

Glemt password?
Nulstil Password

Log ind