vare varer  tilføjet til kurven

Luk

Varenummer:

Pris: kr. pr. stk.

Gå til betaling

Husk eventuelt også

Brøndkrave

Viser ud af produkter
Nulstil
Nulstil
Der var ingen produkter der opfyldte dine valgte kriterier
Der er ingen varer i kategorien
Hos BlikPartner.dk tilbyder vi et udvalg af brøndkraver, der udgør den afgørende forbindelse mellem nedløbsrøret og kloakken eller brønden. Brøndkraven udgør derfor en essentiel del af vandafledningen, og spiller en afgørende rolle for at sikre, at vandet afledes effektivt og korrekt. Hos BlikPartner.dk finder du også andre vigtige profiler til at sikre et fuldendt vandafledningssystem.

En brøndkrave spiller en vigtig rolle i vandafledningen

En brøndkrave monteres i bunden af nedløbsrøret, som forbinder det til kloaksystemet eller brønden. Deres primære funktion er at sikre en tæt forbindelse mellem nedløbsrøret og kloakken, hvilket effektivt leder regnvand og smeltevand væk fra bygningens fundament. Brøndkraver er afgørende for at forhindre oversvømmelser og skader på bygningens struktur, da de leder vandet væk på en kontrolleret og sikker måde.

BlikPartners udvalg af brøndkraver 

Vores brøndkraver er fremstillet af materialet zink. Zink er et materiale, som er kendt for sin holdbarhed og modstandsdygtighed over for korrosion. Det sikrer, at brøndkraven kan modstå selv de mest udfordrende vejrforhold og forblive funktionel i årevis uden at miste sin effektivitet. Zink er også et let materiale, der er nemt at arbejde med, hvilket gør det til et taknemmeligt materiale. I vores udvalg kan du både få en brøndkrave i farverne VM blank, VM quartz og VM Anthra. Du kan læse mere om zink og dets fordele i vores inspirationsartikel.

Risiko for problemer og skader ved forkert vandafledning

Hvis ikke vandet afledes korrekt fra nedløbsrøret og ned i kloakken, kan det føre til en række potentielle problemer eller skader på bygningen. Hvis vandet ikke afledes korrekt, kan det samle sig omkring fundamentet eller langs væggene. Dette kan medføre oversvømmelser,  for eksempel kælderen eller på lavtliggende områder, hvilket resulterer i potentielle vandskader. Udsættes konstruktionen konstant for store mængder vand, kan det føre til revner og fugtproblemer i væggene. Derudover kan der opstå betydelige problemer som erosion omkring bygningens fundament, hvilket vil resultere i en forskydning i jorden. Med en forkert vandafledning kan der opstå store mængder vand i haven. For at undgå disse problemer og skader er det derfor afgørende med korrekt monterede nedløbsrør ved brug af brøndkraver. 

Vælg Blikpartner.dk som din professionelle leverandør 

Blikpartner.dk er din pålidelige leverandør af brøndkraver og andre relaterede byggematerialer i høj kvalitet. Vi er dedikerede til at tilbyde produkter, der er holdbare og dermed har en lang levetid. Med vores produkter er du derfor sikret en minimal udskiftning, der ikke kræver den store vedligeholdelse. Står du og mangler flere dele til en korrekt vandafledning, så kan du se vores andre dele under vandafledning

Har du brug for hjælp eller yderligere spørgsmål til brøndkraven eller noget helt andet vedrørende vandafledning, så er du velkommen til at kontakte os på mail: info@blikpartner.dk eller på telefon: 75 32 37 07.

Luk
Log Ind

Glemt password?
Nulstil Password

Log ind